DOPRAVA ZDARMA NAD 1 900 Kč

Maximální požitek z osvěžení vždy po ruce

19.04.2024

Termolahev To Go v 5 barvách

Maximální požitek z osvěžení vždy po ruce

Ať už jste v práci, ve škole, na cestách nebo jen sportujete, nezapomeňte se napít. Pokud potřebujete větší motivaci, sáhněte po naší novince. Termolahev To Go je stylová, pohodlná a ekologická alternativa plastových lahví, která navíc udržuje správnou teplotu nápoje. Vyberte si barvu, nechte si na ni vygravírovat jméno a zažeňte žízeň kdykoli během dne.


emo 1
emo 2

Praktické a udržitelné

Dvojitý odizolovaný plášť z vysoce kvalitní nerezové oceli a plastové díly se silikonovými vložkami spolehlivě zabraňují rozlití nápoje i škrábnutím. Materiály navíc neobsahují BPA ani jiné toxické látky. Termolahve To Go jsou nejen spolehlivé, ale také dlouhodobě udržitelné. Stanou se nedílnou součástí vašich ranních rituálů v práci, odpoledního sportování nebo víkendových dobrodružství.

Objevte termolahve To Go

badge
emo 1

Vezměte si ji s sebou

Díky objemu 650 ml se pohodlně vejde do větší kabelky. Snadno ji vložíte do držáku v autě a praktické silikonové brčko se vám bude hodit, když budete řídit.

Pokud se chystáte na výlet, oceníte silikonové držadlo, díky kterému lahev snadno připevníte k batohu a zajistíte si tak pitný režim na většinu dne.


Udělejte ji jedinečnou

Nechte si na lahev vyrýt své jméno, symbol nebo motto a udělejte z ní originální doplněk i dárek. Své oblíbené nápoje si tak můžete vychutnat stylově do poslední kapky, ať jste kdekoli.

Pro delší životnost vnějšího laku, gravírování a vnitřního těsnění nedoporučujeme mýt v myčce nádobí.

emo 6